Опалкова хата

0.00 (0)
Category:

Polish

,

Restaurants

Опалкова хата map

Place features

Place photos

Reviews

Reviews are loading...

Write a review

Your review:
Title
Your rank

Similar places near с. Петропавловская Борщаговка, Петропавловская, 16, Киев

Якуба Коласа, 10, Киев
просп. Победы, 136, Киев
б-р Академика Вернадского, 63а, Киев

1.6 miФараон

Краснова, 17, Киев
Картвелишвили,7/2, Киев

1.8 miСезам

просп. Победы, 112, Киев